vineri, 26 noiembrie 2010

Cum suna viitorul Romaniei?

"Rau!"veti spune si sunt de acord, doar cu o singura exceptie.In momentul de fata ne aflam in postura de a nu mai avea ce pierde, decat demnitatea de romani.Suntem indatorati pe zeci de ani fara ca noi sa fi vazut vreun ban in plus.Tara e vanduta!..Munti vanduti la austrieci, petrolul din Marea Neagra dat pe de-a moaca, aurul si uraniul din Rosia Montana "aranjate", fabricile tarii, sistemele de irigatii ale terenurilor agricole trimise in cosmos.Straini in propria tara!
Incepeti sa va simtiti ca si niste chiriasi in tara voastra ?In tara pentru care v-au murit bunicii, stramosii vostri?
Nu va permiteti sa va cumparati un mic apartament, ca sa continuati cursul firesc al vietii , cand altii au 30 de apartamente obtinute ilegal si imoral?
Va apuca migrenele cand va canditi la pretul utilitatilor si la datoriile pe care bancile vi le umfla fara ca voi sa puteti face ceva?
Nu va permiteti sa faceti un copil cand tiganii fac 5-7 puradei?
Aveti 2 sanse!
1 Fugiti din tara voastra, sa fiti sclavii pe ceva mai multi banuti.
2 Ridicati-va ochii din pamant si luati atitudine impotriva starii actuale, alaturandu-va Noii Drepte.
Avem dusmani si vom avea si mai multi, cu siguranta.Dar unitatea si lupta noastra reprezinta singura solutie sa avem un viitor aici.
Ce vei face la urmatoarele alegeri? Ii vei vota pe aceeasi grasani din Parlament si Guvern care sforaie pe banii tai, Romane?
Ii vei vota pentru 2 mici si mustar, mancarea ta pe 4 ani? Aceeasi burtosi cu mentalitati bolsevice care se plimba cu masini de zeci de mii de euro cand tu nu ai bani pentru biletul de autobuz?
Aceasi care isi fac vacantele in strainatate cand tu, Romane, nu stii daca iarna asta vei mai avea acoperis?
Gandeste-te ca nu mai poti sa mergi "la ghici" cu stampila!Pentru ca raul singur il soporti!
Decizia e a ta, Romane!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu